2020-02-26 17:30:00

Maškare vratile ključeve grada i poslale važne poruke

Učenici osmih razreda u utorak 25. veljače 2020. u gradskoj vijećnici Grada Vukovara vratili su ključeve grada koje su preuzeli u subotu te tako tri dana vladali gradom. Učenike su primili pročelnik Upravnog odjela Dražen Kobašević i direktorica Turističke zajednice grada Vukovara.

Tijekom tri dana vladanja učenici su ubrzali obnovu svoje škole, rekli su kako im je vladanje gradom bilo lijepo, ali  naporno iskustvo te da ključeve ipak vraćaju odraslima.

Tijekom posjete su se čuli i neki konstruktivni prijedlozi pa su tako izrazili želju da Grad Vukovar razmisli o mogućnosti organiziranja škole skijanja za mlade Vukovarce, da obnovi prostore Streljačkog kluba Grič 7 te uvede nove manifestacije za djecu i mlade kako bi ih odmaknuli od kompjutera i mobitela te motivirali za druženje s prijateljima na gradskim ulicama i trgovima.

  

Pročelnik Kobašević je sve prijedloge poslušao, ocijenio ih odličnima te obećao kako će o istima s timom stručnjaka raspravljati, i nada se donijeti pozitivne odluke te ispuniti želje najmlađih Vukovaraca.


Osnovna škola Nikole Andrića Vukovar