2020-06-05 08:39:04

Razredni odjeli za sportaše

Pročitajte nastavak vijesti kako bi saznali na koji je način potrebno iskazati interes za upis u razredne odjele za sportaše.

Svi učenici koji su zainteresirani za upis u razredne odjele za sportaše moraju iskazati svoj interes za upis u razredne odjele za sportaše kroz sustav upisi.hr.

Interes iskazujete na način da otvorite karticu "Moji podaci" te navodite sport kojim se bavite, naziv kluba i mjesto u kojem se nalazi klub. Ove podatke je potrebno unijeti u periodu od 01. do 08. lipnja 2020. godine. Nakon unosa podataka, potrebno je potvrditi odabir pritiskom na gumb "Spremi promjene" koji se nalazi na dnu stranice. 

Učenici koji u navedenom roku ne iskažu interes za upis u razredne odjele za sportaše neće biti u mogućnosti odabrati programe obrazovanja koji imaju razredne odjele za sportaše. Također, a s obzirom da iskazivanje interesa za upis u razredne odjele za sportaše započinje i završava ranije, molimo da programe obrazovanja koji se odnose na razredne odjele za sportaše isključivo prijavljuju oni učenici koji zaista namjeravaju upisati takav obrazovni program, budući da će oni učenici koji prijave te programe i ne iskoriste ostvareno pravo upisa, oduzeti mjesto nekom drugom učeniku.


Osnovna škola Nikole Andrića Vukovar