2020-07-21 08:35:26

Zaključavanje lista prioriteta i ispis prijavnica

podsjećamo da se sutra, 22. srpnja 2020. godine u 12.00 sati, zaključavaju liste prioriteta kandidata za upis u srednju školu te više neće biti moguće mijenjati odabir obrazovnih programa.

Novost od ove godine je mogućnost dostave prijavnica osobno ili elektroničkim putem (skenirano ili uslikano). Učenik može sam dohvatiti prijavnicu sa svog sučelja iz sustava NISPUSŠ u propisanom roku. Prijavnicu trebaju potpisati i roditelj/skrbnik i učenik. Nakon što su učenik i roditelj/skrbnik ispisali i vlastoručno potpisali prijavnicu, prijavnica se može dostaviti razredniku osobno ili elektroničkim putem (skenirana ili uslikana).

Učenici koji nisu u mogućnosti sami ispisati prijavnice, mogu u pratnji roditelja/skrbnika  u četvrtak, 23. srpnja 2020. u 15:00 sati  doći u školu gdje će im pedagoginja i psihologinja dati ispisane prijavnice za učenike koje će odmah potpisati. Prijavnicu trebaju potpisati i roditelj/skrbnik i učenik.

Ukoliko roditelj/skrbnik nije u mogućnosti doći u navedenom terminu u školu, učenik će preuzeti ispisanu prijavnicu od razrednice, odnijeti je roditelju/skrbniku na potpis te je u školu vratiti u petak ujutro kako bi razrednici u sustavu mogli unijeti zaprimljenu prijavnicu.

Krajnji rok za predaju prijavnica je petak, 24. srpnja 2020. Učenici koji su srednju školu upisali putem obrasca Ureda državne uprave ne moraju predati potpisanu prijavnicu.

Na stranici upisi.hr će biti objavljeno kada će biti moguće ispisivati upisnice koje je potrebno nositi ili dostaviti u elektroničkom obliku (skenirano ili uslikano) u upisanu srednju školu s popratnom dokumentacijom. Svi učenici su dužni dostaviti upisnicu u upisanu srednju školu (uključujući i one koji su upisali srednju školu putem Ureda državne uprave).


Osnovna škola Nikole Andrića Vukovar