2012-10-12 09:57:00

Svjetski dan hrane i Dan zahvalnosti za plodove zemlje u A odjelima

U utorak, 16.10.2012. obilježili smo Svjetski dan hrane i Dan zahvalnosti za plodove zemlje kroz integrirani radni dan pod motom Priroda je i u najmanjim stvarima najveća.

 

PROGRAM

8:00-9:40 Radionice

10:00-11.00 Prezentacija radionica

11:00 Blagoslov hrane

 

RADIONICE:

1. Naziv radionice: Pjevajmo i svirajmo!

Ime voditeljice: Martina Prpić Kukuljica

Razred: 1.a

                      

  1. Naziv radionice: Od zrna do kruha

Ime voditeljice: Josipa Kotromanović Sauka

Razred: 2.a

     

  1. Naziv radionice: Jesenska košara puna plodova zemlje

Ime voditeljice: Marina Blagec Ošust i Gordana Lončar

Razred: 3.a i 3.c

                   

  1. Naziv radionice: Mali pekari

Ime voditeljice: Divna Dujić

Razred: 4.a

               

  1. Naziv radionice: Recipes and Healthy Eating

Ime voditeljice: Vanda Miličević i Lidija Grganović

Razred: 5.a

        

  1. Naziv radionice: Piramida pravilne prehrane

Ime voditeljice: Ljubica Bačić i Nataša Bek

Razred: 6.a

    

  1. Naziv radionice: Food Art

Ime voditeljice: Sanja Kelić

Razred: 7.a

      

  1. Naziv radionice: Hrana kroz povijest

Ime voditeljice: Stanislava Mutapčić i Gabrijela Zajačko Budimir

Razred: 7.c

      

  1. Naziv radionice: Danijela Marković i Jadranka Beganović

Ime voditeljice: Zakon o očuvanju mase i štrudla od jabuke

Razred: 8.a

      

  


Osnovna škola Nikole Andrića Vukovar