preskoči na sadržaj

Osnovna škola Nikole Andrića

Login
 
 
 
 
 
Anketa
Ova školska godina bit će izazovna, najradije bi da se nastava odvija:




Raspored zvonjenja 

RASPORED ZVONJENJA
Sat Vrijeme
1. 8:00 - 8:45
2. 8:50 - 9:35
Prvi veliki odmor - užina razredne nastave
3. 9:50 - 10:35
Drugi veliki odmor - užina predmetne nastave
4. 10:50 - 11:35
5. 11:40 - 12:25
6. 12:30 - 13:15
7. 13:20 - 14:05
8. 14:10 - 14:55
Tražilica

Kalendar
« Ožujak 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Razredne zanimljivosti drugog A razreda
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Uspjesi ove godine
Autor: Marija Zadro, 27. 5. 2019.

Nešto su nas zaredali dobri uspjesi pa je vrijeme da ih napišemo i ovdje svima vama. LINK OPŠIRNIJE

Ilustracija izvrsno pokazuje kako se do uspjeha dolazi- vjerom u sebe, željom, radom, pokušajem.... Neka ovi uspjesi budu samo početak za sve one koji nas čekaju iduće godine.

 


Učenica Iva Janocik sudjelovala je na natjecanju Klokan bez granica te je ušla među 10% najboljih učenika u cijeloj Hrvatskoj. Velik je to rezultat obzirom da je jako puno djece sudjelovalo na ovom natjecanju iz cijele Hrvatske. Ponosni smo na Ivu te se nadamo da će se još netko iduće godine naći u odabranom društvu. Također, čestitala bih i svim drugim učenicima našeg razreda koji su pokušali ostvariti dobre rezultate- Lorena Pančić, Borna Šimić, Eva Maltašić, Roman Rastovski i Gabrijela Anokić. Vjerujem u vas i vaš rezultat već iduće godine.

Dok Iva čeka nagradu, učiteljica ju je nagradila svojom mini nagradom za trud koji svakodnevno pokazuje u usvajanju znanja i vještina. 

 

Iva je ostvarila još jedan uspjeh, a to je najbolje napisan kviz Tina i Nino u razredu te je i ovdje osvojila nagradu za svoje sudjelovanje i rezultat.  BRAVO IVA!

      

Čestitam svima koji su sudjelovali te postigli manje ili više uspješne rezultate. Važno je redovito vježbati radnu bilježnicu, truditi se usvajati i povezivati sadržaje svih predmeta jer to i je cilj rješavanja ovakvih zadataka koji su dio našeg svakodnevnog života. Ova je radna bilježnica izvrsna u tome te se svakako nadam i u budućnosti raditi s učenicima na ovaj način. Svi su jako dobro znali uživati u ovogodišnjim nagradama: diplome, bedževi i svjetiljke s likovima Tina i Nine :) 

 

 

Naša učenica Eva Maltašić po drugi je put sudjelovala na natjecanju Krosa u Adici koju organizira Lions klub Vukovar. Prošle joj je godine postolje izbjeglo, no ove je godine Eva pomela konkurenciju te osvojila zlatnu medalju. Ponosni smo na ovaj rezultat i na to što Eva nije odustala te je radila još više kako bi ove godine pokazala da je najbolja. Eva je jedina koja već drugu godinu sudjeluje u ovom krosu te se nadamo da će se iduće godine prijaviti još više naših učenika te pokazati što mogu i znaju. BRAVO EVA! :)

      

 

Da ne bismo ostali na pojedincima, moramo pohvaliti i uspjeh razreda u skupljanju baterija. Naime, naš je razred osvojio prvo mjesto te se veselimo nagradama. Čuvali smo naš okoliš, a sada ćemo za pravilno postupanje s otpadom biti i nagrađeni. Pohvaljujem sve učenike koji su sudjelovali i vrijedno donosili baterije, ali želim potaknuti i one koji nisu donijeli nijednu bateriju da ubuduće sudjeluju više u ovim akcijama. Jer i jedna baterija je vrijedna baterija i znak je dobre volje i sudjelovanja.

          

Ovo nam je poticaj da sudjelujemo i u završnoj akciji sakupljanja starog papira koja će se održati tijekom našeg Eko tjedna od 3.-7.6.2019. peti i šesti sat u prijepodnevnoj smjeni ispred škole. Točan datum naknadno ćemo napisati. Za sada smo i u ovomu 1. no potrebno je sudjelovanje svih učenika kako bi se postigao najbolji rezultat na kraju pa vas sve pozivamo da donesete stari papir.

 

 

 

 

 

 





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju